/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));
28. december 2016

Om JCI Danmark

JCI udvikler dine lederkompetencer gennem Danmarks førende netværk af unge professionelle.

 

JCI Lederudvikling
Som medlem af JCI kan du udvikle dine lederkompetencer igennem praktiske ledelsesopgaver. Vi er fremtidens ledere og i JCI lærer vi hvordan vi bliver gode ledere for fremtiden.

Som JCI medlem kan du vælge at påtage dig forskellige ledelsesposter på lokalt, nationalt eller internationalt niveau. JCI tilbyder en unik kombination af træning, netværk, sparring og praktisk “learning in action”, som giver dig de bedste betingelser for at udvikle dig som leder.

JCI Projektledelse
I JCI Danmark laver vi mange projekter – både i de lokale afdelinger og på nationalt såvel som internationalt plan. At være med i et projekt skaber for dig udviklingsmuligheder for dig,  fordi at gennemføre et projekt kræver samarbejde, koordinering og ledelse.

Projekterne tilrettelægger afdelingerne efter interesser og udviklingsbehov hos medlemmerne. Hvis du skal udvikle dig indenfor salg, projektledelse eller regnskab, så er projekterne en enestående mulighed for at blive bedre, der hvor du har behov for det.

Din lokale afdeling kan fortælle mere om, hvilke aktuelle projekter der er i gang nær dig.

JCI Udvikler de bedste trænere og tilbyder de bedste træninger
Som JCI medlem har du mulighed for at uddanne dig som træner, enten som træner af officielle JCI Kurser, med dine egne kurser eller via vores samarbejdspartner Insights Danmark. Uanset om du er ny eller erfaren træner har du muligheden for at videreudvikle dig, så du kan blive en af de absolut bedste trænere.

JCI tilbyder løbende træninger og workshops til medlemmerne og du har mulighed for at deltage i træninger i f.eks. præsentationsteknik, forandringsledelse, salg eller meget andet. Som medlem er du selv med til at vælge, hvilke træninger og workshops vi skal tilbyde.

Kort sagt, uanset om du vil deltage på de bedste træninger eller om du vil afholde dem, så er JCI netværket for dig